Внатрешен филтер за аквариум “SunSun JP-022F”

820.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Внатрешна циркулациона пумпа за аквариум “SunSun JP-022F” 600 l/h 8W:

• Циркулациона пумпа со интегриран филтер со 2 фази
• Проток на пумпата 600л/ч 8W
• Висина на испорака 0,8 м
• Паралелно снабдување со кислород
• Цевка што може да се ротира 45 °
• За аквариуми до 80 литри
Пумпата ” SunSun JP-022F ” е комбинација на филтер за аквариум со циркулациона пумпа. Циркулационите пумпи ја симулираат природната струја во аквариумите и често се монтираат на спротивен начин, со што се генерира “дифузна струја”.
Цевката за празнење на аквариумската пумпа може да се ротира за 45 ° настрана и затоа може оптимално да се смести во аквариумот.Преку цевка прицврстена на цевката за празнење аквариумот дополнително се збогатува со свеж воздух.
Капацитетот на пумпата е 600 литри на час и може да се постави во аквариуми со волумен на вода од околу 80 литри.Отвореното вратило од нерѓосувачки челик овозможува долготраен век на аквариумската пумпа.Вградениот аквариумски филтер содржи филтер сунѓер што може лесно да се чисти и обезбедува голема површина за населување на корисни бактерии.
Филтерот сунѓерот ги спречува пловните честички да продираат во телото на аквариумната пумпа.