Пумпа за излез со еден излез “SunSun CT-201”

890.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Ултра тивка воздушна пумпа за аквариум и езерце “SunSun CT-202” со два излези и регулатор.
Моќност:4 W
Капацитет:2×1.5 l/min