Внатрешен УВ филтер за аквариум “SunSun CUP-807”

2,490.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“SunSun CUP-807 7W UV” стерилизатор потопна филтер пумпа за аквариум.
Карактеристики:
-кислород
Зголемете ја содржината на кислород во водата, уверете се дека рибата дише
-Филтрирај
Ефикасно отстранување на честичките во аквариумот, прочистување на водата
-стерилизација
Ултравиолетова сијалица за дезинфекција и отстранување на невидливи штетни бактерии

– Модел: CUP-807 УВ
– Во напон: AC 220V / 50Hz
– UV светло моќност: 7 W
– Пумпа: 10W
– Kоличина на проток: 700 L/h