Храна за маче Advance Cat Sensitive, лосос и ориз

560.00 ден4,612.00 ден

Храна за маче Advance Cat Sensitive, лосос и ориз – 10кг
4,612.00 ден
Храна за маче Advance Cat Sensitive, лосос и ориз – 3кг
1,536.00 ден
Храна за маче Advance Cat Sensitive, лосос и ориз – 1кг
560.00 ден

Опис на производот

ADVANCE Cat Sensitive висококвалитетна храна специјално формулирана за возрасни мачки со чувствителен дигестивен систем. Мачките се многу чувствителни во однос на исхраната и многу често страдаат од нарушувања во дигестијата на храната. Чувствителниот дигестивен систем може да се манифестира преку дигестивни проблеми и повремено преку кожни симптоми. За да се спречи овој проблем, исхраната на вашата мачка треба да има високо-сварливи животински протеини како основа.

ADVANCE Cat Sensitive е комплетно  избалансиран производ специјално формулиран за мачки со чувствителен дигестивен систем.

Благодарение на формулата заоснована на лосос, овој производ е идеален за мачки со чувствителен систем за варење, го олеснува варењето на храната и придонесува за подобро здравје на цревата.

Лосос (18%), протеин од пченка, ориз (15%), дехидриран протеин од лосос, пченица, животински масти, пченични протеини, пченка, пулпа од репка, калиум хлорид, плазмени протеини, природен извор на имуноглобулини (0,4%), инулин (0,4%), природни полифеноли.

Протеин 36 %
Мазнини 16 %
Растителни влакна 1,5 %
Сурова пепел 6,5 %
Омега 3 0,7 %
Омега 6 1,7 %
Витамин А 27000 единици
Витамин Д3 1800 единици
Витамин Е 500 мг
Витамин Ц 70 мг
Таурин 1200 мг
Биотин 0,24 мг
Железо 131 мг
Јод 1.4 мг
Бакар 8.8 мг
Манган 40 мг
Цинк 148 мг
Селен 0.1 мг