Латекс играчка за куче

190.00 ден

Опис на производот

Латекс играчка изработена од издржлив материјал кој е флексибилен и отпорен на гризење. Ако се проголта дел од играчката, нема оштетување на дигестивниот систем. Тие се соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче.