Ножички за сечење нокти Samurai 2 - 12,5x7,5cm

390.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Ефективни, безбедни и лесни за употреба. Ножиците за нокти помагаат при секојдневна нега на ноктите и на кучиња и мачки. Контурните сечила и ергономската рачка го прават клипингот на ноктот брз и удобен, а со тоа и помалку стресен и безболен за миленичето. САМУРАИ 2 е дизајниран според анатомијата на домашните миленици, што ви овозможува да ја поправите должината на ноктите дома, без потреба од посета на ветеринар.