Внатрешен филтер за аквариум “SunSun JP-023F”

1,200.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Внатрешна циркулациона пумпа за аквариум “SunSun JP-023F” 1000 l/h 16W:

• Циркулациона пумпа со интегриран филтер со 2 фази
• Проток на пумпата 1000л/ч 16W
• Висина на испорака 1,3 м
• Паралелно снабдување со кислород
• Цевка што може да се ротира 45 °
• За аквариуми до 80-120 литри
Пумпата ” SunSun JP-023F ” е комбинација на филтер за аквариум со циркулациона пумпа. Циркулационите пумпи ја симулираат природната струја во аквариумите и често се монтираат на спротивен начин, со што се генерира “дифузна струја”.
Цевката за празнење на аквариумската пумпа може да се ротира за 45 ° настрана и затоа може оптимално да се смести во аквариумот.Преку цевка прицврстена на цевката за празнење аквариумот дополнително се збогатува со свеж воздух.
Капацитетот на пумпата е 1000 литри на час и може да се постави во аквариуми со волумен на вода од околу 80-120 литри.Отвореното вратило од нерѓосувачки челик овозможува долготраен век на аквариумската пумпа.Вградениот аквариумски филтер содржи филтер сунѓер што може лесно да се чисти и обезбедува голема површина за населување на корисни бактерии.
Филтерот сунѓерот ги спречува пловните честички да продираат во телото на аквариумната пумпа.