Пумпа за излез со еден излез “SunSun CT-202”

990.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Ултра тивка воздушна пумпа за аквариум и езерце “SunSun CT-201” со еден излез и регулатор.
Моќност:4 W
Капацитет:1.5 l/min