SAM’S FIELD природни крцкави грицки / награди без житарици – гуска со сладок компир и спанаќ

270.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Природни грицки / награди без житарки Sam’s Field Crunchy Snack – гуска со сладок компир и спанаќ се дополнителна храна за кучиња. Имаат висока содржина на месо за здраво варење и не содржат адитиви.

Sam’s Field Crunchy Snack – гуска со сладок компир и спанаќ послужете ги како награда, за тренирање на позитивна мотивација или како задоволство за заедничките моменти во текот на денот. Свежа вода треба секогаш да има на располагање.

Белковини (27%), содржина масти (16%), влага (10%), сирова пепел (5,4%), сирово влакно (2,1%), калциум (0,9%), фосфор (0,6%), натриум (0,1%), омега3 (0,2%), омега6 (1,8%).

Енергија: 3.690 kcal/kg.

Послужете ги како награда, за обука за позитивна мотивација или како задоволство за заедничките моменти во текот на денот. Погрижете се вашето куче секогаш да има многу свежа вода за пиење. Најдобра употреба пред датумот втиснат на пакувањето. Чувајте го на ладно и суво место и избегнувајте сончева светлина.

Табела за исхрана:
Тежина на куче (кг):           5 10 15 20 25 30 40 50 60 70 80 90
Дневен износ (парчиња): 5 10 15 20 22 25 30 32 35 40 45 50