IV SAN BERNARD – DO IT YOURSELF – Шампон за кучиња и мачиња со бело влакно 300мл

990.00 ден

Опис на производот

Iv San Bernard- Do It Yuorself - Шампон за кучиња и мачиња со бело влакно е шампон кој ја елиминира жолтеникавата боја на белoто крзно и црвеникавата боја на црното крзно. Врши деликатно чистење на крзното и кожата на миленикот. Не содржи оксидирачки материи. 

Начин на употреба:

На претходно навлажното крзно распоредете доволна доза шампон разреден 1:3 со вода.
Убаво масирајте 3 минути и исплакнете со топла вода.