IV SAN BERNARD – DO IT YOURSELF – Кондиционер за куче и маче со долго влакно 300мл

884.00 ден

Опис на производот

Благ регенератор за кучиња и мачки со долго влакно. Го отплеткува крзното и му дава мекост.

Начин на употреба:

По миењето нанесете доволна доза регенератор на крзното, внимателно масирајте околу 3-5 минути. Исплакнете темелно со топла вода.