ADVANCE CAT URINARY 8KG

802.00 ден5,891.00 ден

ADVANCE CAT URINARY 8KG – 8кг
5,891.00 ден
ADVANCE CAT URINARY 8KG – 1кг
802.00 ден

Опис на производот

Состав: Пилешко, протеин од пченка, пченица, дехидрирани протеини од свинско месо, ориз, дехидрирани протеини од живина, пченкарно брашно, пченка, масти од животинско потекло, хидролизирани животински протеини, сол, калиум хлорид, рибино масло, калиум цитрат, глукозамин (400 мг / кг), хондроитин сулфат (100 мг / кг), киселински уринарни супстанции: пченкарен протеин, фосфорна киселина, метионин.

Протеин 35%
Мазнини 14%
Растителни влакна 1.5%
Сурова пепел 6.5%
Калциум 0,7%
Фосфор 0,7 %
Натриум 0,7%
Калиум 0,9%
Магнезиум 0,07%
Хлор 1,7%
Сулфур 0,4%

Advance Cat Urinary e висококвалитетна формула за мачки со уринарни проблеми. Овозможува превенција и контрола на повторливо формирање на уринарни камења, струвитни кристали и оксалатни кристали. Ги подобрува симптомите поврзани со идиопатски циститис преку обезбедување соодветна киселост на урина (pH). Додавање на глукозамин и хондроитин помаагаат за обновување на мукозата на уринарниот тракт, Намаленото ниво на магнезиум и други минерали превенира повторно формрање на струвитни и оксалатни камења, оптималното ниво на натриум и калиум помагаат да се зголеми обемот на урината