ADVANCE HYPOALERGENIC 3KG

3,531.00 ден

Опис на производот

Состав: прочистен растителен скроб, хидролизиран растителен протеин, животинска маст, стабилизиран со мешани токофероли од природно потекло, хипоалергично ароматизирање, целулоза, кокосово масло (3%), монокалциум фосфат, прочистено ферментирано влакно, калиум хлорид, масло од канола, сол, магнезиум оксид, протеини извор: хидролизиран соја протеин, извор на јаглехидрати: прочистен пченкарен скроб.

Сурови протеини 22%
Масла и масти 11%
Сурови влакна 2%
Есенцијални масни киселини 1.6%

Целосен диететски производ за кученца и возрасни кучиња, препорачан за намалување на нетолеранцијата на состојките и хранливите материи.Содржи единствен извор на протеини и единствен извор на јаглехидрати.Формулиран со хидролизирана соја протеин со многу мала молекуларна тежина како единствен извор на протеини и прочистен скроб како единствен извор на јаглени хидрати.Со користење на оваа храна го елиминирате факторот за склоност кон алергија од храна, со што ќе му помогнете на вашиот ветеринар полесно да го лоцира причинителот за алергијата.