Јаспис сад за мачки Зелен 13х13х2,5см

505.00 ден

Опис на производот

*плитка керамичка чинија
*Рабови од 8 мм
*Гумени стапала одоздола
*Идеален за мачки
*Современ дизајн

Садот за храна D&D HOME Jasper е керамички сад со современ финиш со глазура. Мачките не сакаат ако нивните мустаќи го допираат работ на нивното јадење додека јадат – овој сад е дизајниран тоа да не се случува. Јасписот е цврст сад – неговите страни се дебели околу 8 мм. Одоздола, садот има гумени стапала за да се спречат гребнатини на подот.