Гумена играчка за куче 6х15цм

250.00 ден

Опис на производот

Гумена играчка за грицки изработена од издржлив материјал кој е флексибилен и отпорен на гризење. Тие се соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче.