Внатрешен филтер за аквариум “SunSun JP-094″

990.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Внатрешна аголна пумпа за аквариум “SunSun JP-094 Nano XL” 650 l/h 7W 

• Внатрешна аголен филтер со интегрирана пумпа
• Проток на пумпата 650л/ч 7W
• Висина на испорака 1,2 м
• Паралелно снабдување со кислород
• Цевка што може да се ротира 90°
• За аквариуми до 80 литри
Аквариумски филтер кој е идеален за употреба во нано аквариуми или во аквариуми со волумен на вода до 80 литри. Поради практичниот дизајн на филтерот, може да се постави просторно-ефикасно во кој било аквариум.
Отворите за вшмукување намерно се мали за да се спречат малите риби, ракчиња, ракови и слично да не навлезат во филтерот. Излезот на филтерот може да се ротира за 90 °
Капацитетот на пумпата е 650 литри на час и може да се постави во аквариуми со волумен на вода од околу 80 литри. Отвореното вратило од нерѓосувачки челик овозможува долготраен век на аквариумската пумпа. Вградениот аквариумски филтер содржи филтер сунѓер што може лесно да се чисти и обезбедува голема површина за населување на корисни бактерии.
Филтерот сунѓерот ги спречува пловните честички да продираат во телото на аквариумната пумпа.