Внатрешен филтер за аквариум “SunSun HЈ-611В”

690.00 ден

Out of stock

Опис на производот

“SunSun HЈ-611В” потопен филтер за аквариуми:

Внатрешниот филтер за аквариум ” SunSun HJ-611B ” e комбинaција од филтер за аквариум и аквариумска пумпа за аерација.Капацитетот на пумпата е 450 литри на час со потрошувачка на енергија од само 6 вати. Аквариумската пумпа чиј проток може да се регулира со лизгач располага со ротирачка цевка за празнење со дифузер.Во исто време кислородот може дополнително да се додаде во аквариум со цевка.Примарната единицата за филтрирање во внатрешниот филтер е полна со активиран јаглен. Сунѓер филтерот служи како втора фаза на филтрација.