Vitapol Barry king – Гранулат за маче / птици / глодари 5л.

350.00 ден

Опис на производот

Vitapol Barry king – Гранулат за маче / птици / глодари 5л.
Гранулат од дрво, кое е преработено
(не е како обичните пелети кои содржат смола, или суровини кои помагаат во горењето)
Комплетно безбеден производ за Вашите миленици (маче, птици, глодари)
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата.

1)Нема повеќе неред кај глодарите
2)Нема повеќе прашина
3)Еколошки
4)100% Природен
5)Може да се истури во вц
6)Без додадена смола или хемија