Vitapol Barry King - Гранулат за маче / птици / глодари 10л

450.00 ден

Опис на производот

Гранулат од дрво, кое е преработено
(не е како обичните пелети кои содржат смола, или суровини кои помагаат во горењето)
Комплетно безбеден производ за Вашите миленици (маче, птици, глодари)
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата.

✅ Нема повеќе неред кај глодарите
✅Нема повеќе прашина
✅ Еколошки
✅ 100% Природен
✅ Може да се истури во вц
❌ Без додадена смола или хемија