Tetra GC 50 Gravel Cleaner

892.00 ден

Опис на производот

  • Црево долго 180цм
  • Заштитна решетка
  • Триаголна конструкција на цевките за вшмукување со цел да овозможува чистење на сите недостапни области и зони во аквариумот
  • Контурирана рачка за лесна и безбедна употреба
  • Може да се користи и за целосно празнење на аквариумот