Tetra FN Fish-Net S

90.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

  • Пригодна пластифицирана рачка
  • Мрежа изработена од најсилен најлон
  • За слатководни и морски аквариуми
  • Големина на мрежата 8цм