.

Starter pack за вдомување на куче со среден раст

2,805.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Starter pack за вдомување на куче со среден раст ги содржи неопходните производи при вдомувањето на новиот миленик. Производите се наменети за кучиња со среден раст и ќе ги задоволат основните потреби на Вашиот нов миленик.

Starter pack за вдомување на куче со среден раст содржи:

  • кревет со димензии 70 х 60 х 20 сантиметри
  • Flamingo шампон со масло од макадамија за кутриња до 1 година
  • Пудра за суво бањање со екстракт од лаванда и рузмарин за кутриња над 6 недели
  • Природен спреј кој ја чисти урината и непријатниот мирис од вашиот миленик.