.

Starter pack за вдомување на куче со мал раст

2,460.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Starter pack за вдомување на куче со мал раст ги содржи неопходните производи при вдомувањето на новиот миленик. Производите се наменети за кучиња со мал раст и ќе ги задоволат основните потреби на Вашиот нов миленик.

Starter pack за вдомување на куче со мал раст содржи:

  • црно црвено креветче за Вашиот миленик со димензии 50 х 40 сантиметри
  • 6 пелени за миленици со димензии 60 х 60 сантиметри
  • околувратник крем боја со црно црвена марама со димензии 1,6 х 40 сантиметри
  • течност за тренирање на Вашиот миленик да ги извршува физиолошките потреби на одредено место