.

Starter pack за вдомување на куче со голем раст

4,781.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Starter pack за вдомување на куче со голем раст ги содржи неопходните производи при вдомувањето на новиот миленик. Производите се наменети за кучиња со голем раст и ќе ги задоволат основните потреби на Вашиот нов миленик.

Starter pack за вдомување на куче со голем раст содржи:

  • кревет за миленик со димензии 100 х 80 х 25 сантиметри
  • сад за бавно јадење за миленик со подлога против лизгање од 500 мл
  • CROCI hiking околувратник од 40 до 49 сантиметри
  • играчка дентална коска која ги чисти забите со мирис на скара