Хранилка Space Bowl 300ml

120.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

SPACE BOWL е колекција на полски садови изработени од висококвалитетна пластика.

SPACE BOWL е колекција на полски садови изработени од висококвалитетна пластика.