Хранилка дупла Smart Clean Bowl 600+230ml

590.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Главната предност на SMART CLEAN е комбинацијата на високо квалитетни пластични чинии во комбинација со подлога што го олеснува чистењето. Ви овозможува да отстраните еден сад независно кој со цел да го измиете или да промените вода или храна. Широката подлога го штити подот од нечистотија или истурање, особено за миленичиња кои имаат тенденција да шират или вадат храна. Одлично е и за кученца или мачиња што учат како да јадат самостојно.