Хранилка дупла Smart Clean Bowl 230+230ml

490.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Главната предност на SMART CLEAN е комбинацијата на високо квалитетни пластични чинии во комбинација со подлога што го олеснува чистењето. Ви овозможува да отстраните еден сад независно кој со цел да го измиете или да промените вода или храна. Широката подлога го штити подот од нечистотија или истурање, особено за миленичиња кои имаат тенденција да шират или вадат храна. Одлично е и за кученца или мачиња што учат како да јадат самостојно.

Достапно во розева и сина боја.

Главната предност на SMART CLEAN е комбинацијата на високо квалитетни пластични чинии во комбинација со подлога што го олеснува чистењето. Ви овозможува да отстраните еден сад независно кој со цел да го измиете или да промените вода или храна. Широката подлога го штити подот од нечистотија или истурање, особено за миленичиња кои имаат тенденција да шират или вадат храна. Одлично е и за кученца или мачиња што учат како да јадат самостојно.

Достапно во розева и сина боја.