SKUDO Транспортер за миленик

1,180.00 ден8,170.00 ден

SKUDO Транспортер за миленик – SKUDO 1
1,180.00 ден
SKUDO Транспортер за миленик – SKUDO 2
1,465.00 ден
SKUDO Транспортер за миленик – SKUDO 3
1,690.00 ден
SKUDO Транспортер за миленик – SKUDO 5
5,645.00 ден

Нема на залиха

SKUDO Транспортер за миленик – SKUDO CAR 80
5,120.00 ден
SKUDO Транспортер за миленик – SKUDO CAR 90
6,175.00 ден

Нема на залиха

SKUDO Транспортер за миленик – SKUDO CAR 100
8,170.00 ден

Опис на производот

Транспортерите се усогласени со стандардите за воздушен транспорт. Комплет со метална врата со безбедносна брава со двојна контрола. Цврсти, функционални и безбедни, тие се прилагодуваат на сите видови транспорт за вашиот мал пријател.

Димензии:

  • SKUDO 1 –  48 x 31.5 x 31cm
  • SKUDO 2 –  55 x 36 x 35cm
  • SKUDO 3 –  60 x 40 x 39cm
  • SKUDO 5 – 79 x 58.5 x 65cm
  • SKUDO CAR 80 – 77 x 43 x 51cm
  • SKUDO CAR 90 – 89 x 51 x 69cm
  • SKUDO CAR 100 – 99 x 60 x 68cm