Загатки со закуски - коска сино бела 24,5x20x4,5 cm

780.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Чувајте го вашето милениче среќно со сложувалката за грицки Seek ‘n. Seek ‘ n е пластична сложувалка за играње и грицки за мали кучиња и мачки. Загатките го одржуваат мозокот и телото активни и го стимулираат интелектуалниот развој. Ставете вкусни грицки или киткајте во вдлабнатините на сложувалката. Оваа вкусна награда ќе го поттикне вашиот миленик да си игра и да се движи повеќе