SCALIBOR антипаразитски околувратник за кучиња од голема раса 65 сантиметри

1,700.00 ден

Опис на производот

Антипаразитскиот околувратник SCALIBOR 65cm е наменет за кучиња од голема раса. Тој го штити миленикот од:

  • контрола на инфестации со крлежи во времетраење од 6 месеци
  • превенција на инфестации со болви во времетраење од 4 месеци
  • репелентен ефект врз возрасните комарци во времетраење од 6 месеци
  • репелентна ефикасност против песочни мушички во времетраење од 12 месеци.

Антипаразитскиот околувратник не е наменет за кутриња на старост под 7 недели, кутриња со раширени кожни лезии и кај кутриња за кои е познато дека се хиперсензитивни.