Sanabelle хербол закуска 20g

64.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Закуските Sanabelle Hairball се вкусно уживање помеѓу оброците и вкусен начин да се помогне во борбата против влакненцата кои се појавуваат кога вашата мачка секојдневно се чисти. Закуската Sanabelle Hairball е достапна во практична торбичка со мала големина за да знаете дека е секогаш свежа. Закуските Sanabelle Hairball содржат одредени растителни влакна кои можат да го намалат формирањето на влакненца и да им помогнат на постоечките влакненца да поминат низ дигестивниот систем. Оваа закуска е погодна за мачки со долго и кратко влакно.

Протеини – 30,5%, Масти – 22,5%, Сурови влакна 5,0%, Суров пепел 6,5%, Калциум 1,10%,  Фосфор 1,05%, Магнезиум 0,07‘.