SAM’S FIELD природни крцкави грицки / награди без житарици – говедско месо со јаболко и морков

270.00 ден

Опис на производот

Природните грицки / награди без житарки  Sam’s Field Crunchy Snack со говедско месо, јаболко и морков се дополнителна храна за кучиња. Имаат висока содржина на месо за здраво варење и се без адитиви.

Се послужуваат како награда, за тренирање на позитивна мотивација или како задоволство на заедничките моменти во текот на денот. Миленикот треба да има секогаш на располагање свежа вода.

Белковини (32%), содржина масти (10%), влага (10%), сирова пепел (3,0%), сирово влакно (3,5%), калциум (1,0%), фосфор (0,3%), натриум (0,1%), омега 3 (0,1%), омега 6 (0,8%).

Енергија: 3.640 kcal / kg.

Најдобро е да се користи пред датумот прикажан на пакувањето. Да се ​​чува на ладно и суво место, избегнувајте директна сончева светлина.

Табела за исхрана:
Тежина на куче (кг):           5 10 15 20 25 30 40 50 60 70 80 90
Дневен износ (парчиња): 5 10 15 20 22 25 30 32 35 40 45 50