SAM’S FIELD ПРИРОДНИ КРЦКАВИ ГРИЦКИ / НАГРАДИ БЕЗ ЖИТАРИЦИ – харинга со пашканат и каранфилче

270.00 ден

Опис на производот

Природни грицки / награди без житарки Sam’s Field Crunchy Snack – харинга со пашканат и каранфилче е дополнителна храна за кучиња. Има висока содржина на месо за здраво варење и не содржи адитиви.

Sam’s Field Crunchy Snack – харинга со пашканат и каранфилче послужете ги како награда, за тренирање на позитивна мотивација или како задоволство за заедничките моменти во текот на денот. Свежа вода треба секогаш да има на располагање.

Белковини (30%), содржина масти (8%), влага (10%), сирова пепел (6,2%), сирово влакно (3,5%), калциум (0,8%), фосфор (0,6%), натриум (0,7%), омега3 (0,6%), омега6 (0,8%).

Енегија: 3.430 kcal/kg.

Послужете ги како награда, за обука за позитивна мотивација или како задоволство за заедничките моменти во текот на денот. Погрижете се вашето куче секогаш да има многу свежа вода за пиење. Најдобра употреба пред датумот втиснат на пакувањето. Чувајте го на ладно и суво место и избегнувајте директна сончева светлина.

Табела за исхрана:
Тежина на куче (кг):           5 10 15 20 25 30 40 50 60 70 80 90
Дневен износ (парчиња): 5 10 15 20 22 25 30 32 35 40 45 50