QUIK – Хигенска тоалетна песок – Марсел сапун клампинг бентонит 10л.

450.00 ден

Опис на производот

QUIK – Хигенска тоалетна песок – Марсел сапун 10л.
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис на марсел сапун .
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.