QUIK – Хигенска тоалетна песок – Марсел сапун клампинг бентонит 5л.

270.00 ден

Опис на производот

QUIK – Хигенска тоалетна песок – Марсел сапун 5л.
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис на марсел сапун.
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.