QUIK – Хигенска тоалетна песок – Бебешка пудра бентонит клампинг 10л.

450.00 ден

Опис на производот

QUIK – Хигенска тоалетна песок – Бебешка пудра 10л.
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис на лаванда .
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.