PURINA PRO PLAN SMALL MINI ADULT CHICKEN 7KG

535.00 ден3,485.00 ден

PURINA PRO PLAN SMALL MINI ADULT CHICKEN 7KG – 7кг
3,485.00 ден
PURINA PRO PLAN SMALL MINI ADULT CHICKEN 7KG – 1кг
535.00 ден

Опис на производот

Пилешко (20%), пченица, дехидрирани протеини од живина, пченка, ориз (7%), животинска маст, брашно од соја, пулпа од сушена репка, пченкарно глутен брашно, брашно од пченичен глутен, минерали, сушено јајце, рибино масло, месен хидролизат и преработени производи од животинско потекло, квасци.

Протеини (28,0%), Содржина на масти (17,0%), Суров пепел (7,5%), Сурови влакна (2,0%).

Витамин А (34.000), Витамин Д3 (1.100), Витамин Е (550 mg/kg), Витамин С (140), железо сулфат монохидрат (230), безводен калциум јодат (3,0), бакар сулфат пентахидрат (47), манган сулфат монохидрат (110), цинк сулфат монохидрат (400), натриум селенит (0,28).

Технолошки адитиви: токоферол екстракти од растителни масла (48 mg/kg).

Дневни количини за хранење во грамови на ден.

 

тежина до 1 час активност од 1 до 3 часа активност
1-5 кг 35-110 45-125
5-10 кг 110-175 125-200

Чувајте ја храната на ладно и суво место

Purina Pro Plan Small & Mini Adult е комплетна сува храна за возрасни кучиња од мали и мини раси, која вклучува комбинација од важни хранливи материи кои помагаат да се одржат зглобовите и коските здрави, согласно нивниот активен животен стил.

Purina Pro Plan Small & Mini Adult е со специјално адаптирана концентрација на хранливи материи во храната и допринесува за побрз метаболизам кај малите кучиња.

Нашиот рецепт кај Purina Pro Plan Small & Mini Adult е специјално формулиран за да помогне да се одржи срцето здраво, а непцата и забите во добра форма.