Прикачен канистер за аквариум “SunSun HBL-803”

1,990.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“SunSun HBL-803” прикачен канистер филтер:

Филтерот “SunSun HBL-803”  е прикачен филтер кој е идеален за мали аквариуми кои немаат доволно простор за инсталација на внатрешен аквариумски филтер.

Филтерот е предвиден аквариуми со волумен на вода до 150 литри. Моќта на пумпата е 500 литри на час со потрошувачка од само 6 вати. Во споредба со други слични филтри овој е многу тивок. Протокот на вода на овој филтер постојано се прилагодува и може да се прилагоди на секоја големина на аквариум.
Инсталација:
Куќиштето на филтерот виси на страна или на задниот ѕид на аквариумот. Само влезот и излезот се поставуваат во внатрешноста на аквариумот.
Влезот е прилагодлив во висина и може да работи со или без површински вакуум. Излезот може да биде преку млазницата за проток или перфорираната цевка.Површинскиот вакуум отстранува крупни нечистотии и фини честички. Повеќестепениот систем темелно ја филтрира аквариумот.Аквариумскиот филтер се прилагодува на морски и слатководни аквариуми.

Компактниот прикачен филтер ги има следните димензии: 190 x 275 x 315 mm и е направен од пастичен материјал отпорен на шокови и гребаници.