Потопна пумпа за езерце “SunSun CTP-6000 “

7,990.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“SunSun CTP-6000 SuperEco Fish Pond Pump”

  • Потопна пумпа за филтрирање на езерце
  • Максимален капацитет на пумпата 6000 л/ч
  • Моќност: 40W
  • Максимална висина на испорака 4,2м
  • Врска за црево Ø: 20мм, 25мм, 30mm, 32мм, 38мм
  • Должина на кабел: 10м

Ако ја споредите потрошувачката на енергија на CTP-серијата со останатите пумпи за езерце ќе забележите дека трендот на заштеда на енергија не е препознаен ниту имплементиран. Потопните пумпи постојано работат, така што секој ват што ќе го зачувате е олеснување на вашиот буџет.