Потопна пумпа за езерце “SunSun CQP-4500P”

4,490.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“SunSun CQP-4500P ECO Pond Pump” е пумпа со највисок степен на ефикасност во акваристиката.

  • Потопна пумпа за филтрирање на езерце
  • Максимален капацитет на пумпата 4500 л/ч
  • Моќност: 75W
  • Максимална висина на испорака 3,2м
  • Врска за црево Ø: 19мм, 25мм, 32мм, 38мм
  • Должина на кабел: 10м

Ако ја споредите потрошувачката на енергија на CQP-серијата со останатите пумпи за езерце ќе забележите дека трендот на заштеда на енергија не е препознаен ниту имплементиран. Потопните пумпи постојано работат, така што секој ват што ќе го зачувате е олеснување на вашиот буџет.

Вшмукувачката порта во внатрешноста на пумпата е опремена со корпа со решетка од 1,5мм широчина што спречува грубата нечистотија да стигне до телото на пумпата.