Потопна пумпа “SunSun HJ-942″

1,090.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

” SunSun HJ-942 есо ” е пумпа со највисок степен на ефикасност во акваристиката.

Ако ја споредите потрошувачката на енергија на HJ-серијата со чести аквариумски пумпи ќе забележите дека трендот на заштеда на енергија не е препознаен ниту имплементиран. Аквариумните пумпи постојано работат, така што секој ват што ќе го зачувате е олеснување на вашиот буџет.

Пример за пресметка:
5 вати помалку на потрошувачка значи 43,8 kWh помалку годишно. Вие сте свесни за цената за електрична енергија.

Пумпата SunSun HJ-942 Eco Aquarium испорачува 800 литри на час со потрошувачка на енергија од само 15 вати.
Паралелно со ова ќе додадете кислород во водата преку цевка која е вклучена во пакувањето.