Потопна пумпа “SunSun HJ-1842″

1,990.00 ден

Out of stock

Опис на производот

” SunSun HJ-1842 есо ” е пумпа со највисок степен на ефикасност во акваристиката.

Ако ја споредите потрошувачката на енергија на HJ-серијата со чести аквариумски пумпи ќе забележите дека трендот на заштеда на енергија не е препознаен ниту имплементиран. Аквариумните пумпи постојано работат, така што секој ват што ќе го зачувате е олеснување на вашиот буџет.

Пример за пресметка:
5 вати помалку на потрошувачка значи 43,8 kWh помалку годишно. Вие сте свесни за цената за електрична енергија.

Пумпата SunSun HJ-1842 Eco Aquarium испорачува 1800 литри на час со потрошувачка на енергија од само 40 вати.
Паралелно со ова ќе додадете кислород во водата преку цевка која е вклучена во пакувањето.