Pet EXPERT Premium 3,0kg/ 7,0l-Силиконска песок

900.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Pet EXPERT Premioum 3,0kg/ 7,0l-Силиконска песок

Хигенска силиконска тоалетна песок.

Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата,антибактериски ,не се лепи на шепите на вашиот миленикот  и потполно безбеден за нивното здравје .