Pedigree Junior со пилешко 400гр.

400.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Педигри Јуниор е потполна храна за млади кучиња.

месо и животински преработки (мин. 50%, вклучувајќи мин. 4% пилешко), масла и маснотии, деривати од растително потекло, протеински екстракт од зеленчук, минерали.

Протеини 9%, Масти 7%, Неоргански материи 2,5%, Сирови влакна 0,6%, Влажност 79%, Калциум 0,45%, Фосфор 0,3%.

Витамин Д3 250 И.Е., Витамин Е 300мг, Калиум јодод безводен 0,6мг, Бакарен сулфат пентахидрат 10мг, Железо сулфат монохидрат 15мг, Манган сулфат монохидрат 8мг, Цинк сулфат монохидрат 116мг.

Обезбедете преодна фаза и прилагодете ја количината на храна во согласност со потребите на вашиот миленик. Секогаш обезбедете свежа вода, храната да се служи на собна температура. Остатокот од храната чувајте го во ладилник најмногу 2 дена.