Подлога за миленици - апсорбирачка PADDIE ULTRA60x60cm 10 парчиња

320.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Пет-слојни подлоги за обука на кученца, болни и стари кучиња. Тие се полни со микро гранули, кои се карактеризираат со голема апсорпција и ја претвораат течноста во гел, што спречува нејзино ширење. Дополнително, тие содржат екстракт од зелен чај, кој, благодарение на неговиот уникатен хемиски состав, има бактерицидно и фунгицидно дејство. Долната страна на подлогата е водоотпорна.