Nova Cat затворен тоалет за мачки

1,620.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Практичен затворен тоалет за мачки, со филтер со активен јаглен кој е лесен за чистење и употреба. Тоалетот има врата која што се отвара, и горна рачка за полесна употреба.

Димензии: 54 x 40 x 40 сантиметри