Nature’s Variety Selected Medium-Maxi Norwegian Salmon

620.00 ден7,762.00 ден

Nature's Variety Selected Medium-Maxi Norwegian Salmon – 12кг
7,762.00 ден
Nature's Variety Selected Medium-Maxi Norwegian Salmon – 1кг
620.00 ден

Опис на производот

Норвешки лосос без коски* (30%), сушен грашок* (14%), протеин од сушена туна (13%), протеин од сув лосос (7%), сушен сладок компир* (7%), скроб од грашок*, живинска маст* ( 6%), сушен наут* (5,5%), протеин хидролизат (3,5%), протеин од компир, сушен корен од цикорија*, сушен морков* (0,5% еквивалентно на 4% свеж морков), сушена брокула* (0,5% еквивалентно на 4% свежа брокула), сушено јаболко* (0,3% еквивалентно на 2% свежо јаболко), минерали, суви ламинарии* (0,01%), сушен рузмарин* (0,01%)., *Природни состојки.

  • суров протеин – 31%
  • суров пепел – 8%
  • сурови масти – 19,5%
  • Ω3 – 1,2%
  • Ω6 – 3%
  • сурови влакна – 2,5%

Витамин А 27000 IU, витамин Е 410 mg, витамин Ц 350 mg, железо(II) сулфат монохидрат 260 mg (Fe: 86 mg), калиум јодид 1.9 mg (I: 1.4 mg), бакар (II) сулфат пентахидрат 33 mg ( Cu: 8,8 mg), манган сулфат монохидрат 123 mg (Mn: 40 mg), цинк сулфат монохидрат 363 mg (Zn: 128 mg), натриум селенит 0,24 mg (Se: 0,11 mg).

Комплетна и избалансирана храна за домашни миленици за возрасни кучиња, без жито и житарки.
Направено со обезкостен норвешки лосос како главна состојка. Во комбинација со овошје, зеленчук, суперпремиум храна и природни извори на алтернативни јаглехидрати.