Nature’s Variety Original No Grain Mini Adult Salmon

652.00 ден4,564.00 ден

Nature's Variety Original No Grain Mini Adult Salmon – 7кг
4,564.00 ден
Nature's Variety Original No Grain Mini Adult Salmon – 1кг
652.00 ден

Опис на производот

Лосос без коски* (21%), сушен протеин од туна (14%), сув грашок* (14%), скроб од грашок*, живина* (8%), сушен наут* (7%), сушен компир* (5%) ), протеин од компир, протеин хидролизат (4%), протеин од сушен лосос (3%), влакна од грашок*, сушен корен од цикорија*, сушен морков* (0,5% еквивалентно на 4% свеж морков), сушено јаболко* (0,3%) еквивалентно на 2% свежо јаболко), минерали., *Природни состојки.

  • суров протеин – 29%
  • суров пепел – 8%
  • сурови масти – 18%
  • Ω3 – 1%
  • Ω6 – 2,8%
  • сурови влакна – 4%

Витамин А 27000 IU, витамин Е 410 mg, витамин Ц 350 mg, железо(II) сулфат монохидрат 260 mg (Fe: 86 mg), калиум јодид 1.9 mg (I: 1.4 mg), бакар (II) сулфат пентахидрат 33 mg ( Cu: 8,8 mg), манган сулфат монохидрат 123 mg (Mn: 40 mg), цинк сулфат монохидрат 363 mg (Zn: 128 mg), натриум селенит 0,24 mg (Se: 0,11 mg).

Комплетна и избалансирана храна за домашни миленици за возрасни кучиња од мала раса без жито и житарки.
Направено со лосос без коски како главна состојка, внимателно одбрано овошје и зеленчук и природни извори на алтернативни јаглехидрати.