Nature’s Variety Original No Grain Mini Adult Chicken

585.00 ден4,093.00 ден

Nature's Variety Original No Grain Mini Adult Chicken – 7кг
4,093.00 ден
Nature's Variety Original No Grain Mini Adult Chicken – 1кг
585.00 ден

Опис на производот

Пилешко месо без коски* (20%), сушен пилешки протеин (16%), кафеав ориз* (14%), овес* (13,5%), сув грашок* (13%), сушен мисиркички протеин (8%), маснотии од живина * (5%), протеински хидролизат (4%), пулпа од репка*, минерали, сушен морков* (0,5% еквивалентно на 4% свеж морков), сушено јаболко* (0,3% еквивалентно на 2% свежо јаболко), рибино масло * (0,2%)., *Природни состојки.

Витамин А 27000 IU, витамин D3 1800 IU, витамин Е 450 mg, витамин Ц 350 mg, железо (II) сулфат монохидрат 260 mg (Fe: 86 mg), калиум јодид 1,9 mg (I: 1,4 mg), бакар (II) сулфат пентахидрат 33 mg (Cu: 8,8 mg), манган сулфат монохидрат 123 mg (Mn: 40 mg), цинк сулфат монохидрат 363 mg (Zn: 128 mg), натриум селенит 0,24 mg (Se: 0,11 mg).

  • сиров протеин – 29%
  • сиров пепел – 7,5%
  • сирови масти – 17%
  • Ω3 – 0,25%
  • Ω6 – 6%
  • сирови влакна – 3%

Комплетна и избалансирана храна за домашни миленици за возрасни кучиња со  мал раст.
Направено со пилешко без коски како главна состојка, внимателно одбрано овошје и зеленчук и интегрални житарки.