Nature’s Variety Original No Grain Junior Salmon

617.00 ден6,589.00 ден

Nature's Variety Original No Grain Junior Salmon – 10кг
6,589.00 ден
Nature's Variety Original No Grain Junior Salmon – 1кг
617.00 ден

Опис на производот

Лосос без коски* (20%), протеин сушен туна (15%), сув грашок* (15%), компир протеин, скроб од грашок*, живина* (7%), сушен наут* (7%), сушен компир* (4,5%), протеин хидролизат (4%), сушен протеин од лосос (3%), пулпа од репка*, сушен корен од цикорија*, сушен морков* (0,5% еквивалентно на 4% свеж морков), рибино масло (0,5%) , минерали, сушено јаболко* (0,3% еквивалентно на 2% свежо јаболко)., *Природни состојки.

  • сиров протеин – 33%
  • сирова пепел – 7%
  • сирови масти – 18%
  • есенцијални масни киселини – 3,8%
  • сирови влакна – 3%
  • DHA – 0,3%

Витамин А 27000 IU, витамин Е 450 mg, витамин Ц 350 mg, железо(II) сулфат монохидрат 260 mg (Fe: 86 mg), калиум јодид 1.9 mg (I: 1.4 mg), бакар (II) сулфат пентахидрат 33 mg ( Cu: 8,8 mg), манган сулфат монохидрат 123 mg (Mn: 40 mg), цинк сулфат монохидрат 363 mg (Zn: 128 mg), натриум селенит 0,24 mg (Se: 0,11 mg).

Комплетна храна за домашни миленици за кученца од сите големини (2-12 месеци), без жито и житарки.
Направено со лосос без коски како главна состојка, внимателно одбрано овошје и зеленчук и природни извори на алтернативни јаглехидрати.